Изродите, които ще видим в конкурса за забивки в НБА (ВИДЕО)


Изродите, които ще видим в конкурса за забивки в НБА (ВИДЕО)

3172 0

Тази нощ от "Yahoo! Sports" разкриха част от имената, които ще се впуснат в конкурса по забивки по време на All-Star уикенда в Ню Йорк, който ще се проведе в средата на февруари.

Засега няма официално потвърждение, но реномираният Ейдриън Вожнаровски рядко е подвеждан от своите източници, а списъкът с играчи е просто впечатляващ.

Определено най-много шум предизвиква крилото на Милуоки Бъкс Янис Антетокоунмпо, който е от гръзки произход, а прякорът му е "The Greek Freak", или на български "Гръцкия изрод".

През последните два сезона той впечатлява с невъобразими изпълнения, като например забивка със засилка от линията за три точки, или забивки над всеки един център в НБА, включително и Дуайт Хауърд. Какво може Антетокоунмпо вижте в това видео:

Следващото име е на новобранеца Зак ЛаВийн, който играе за Минесота Тимъруулвс. Той също се отчете с няколко могъщи изпълнения досега през сезона, но от следващото видео ще разберете защо той ще бъде фаворит за трофея при забивките.

Друг от сигурните участници е Мейсън Плъмли, който ще е фаворит на феновете, тъй като защитава цветовете на един от двата тима в Ню Йорк - Бруклин Нетс. Ето какво може той:

За съжаление, личният ни фаворит Андрю Уигинс, който беше избран под номер 1 в драфта през миналото лято, най-вероятно няма да участва. Все пак се надяваме на късно чудо, защото.... заради ето тези изпълнения:

 

Очаквайте скоро потвърждение и на останалите участници в конкурса по забивки в НБА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички