Индиана спря победната серия на Кливланд, Олдридж и Сан Антонио пречупиха Бостън


Индиана спря победната серия на Кливланд, Олдридж и Сан Антонио пречупиха Бостън
Снимка: Gulliver/GettyImages

892 0

Отборът на Индиана Пейсърс сложи край на серията от 13 поредни победи на Кливланд Кавалиърс, след като се наложи със 106:102 като домакин в среща от редовния сезон в Националната баскетболна асоциация.

Кливланд водеше с 63:57 след втората част, но след това играчите на Индиана съумяха да обърнат развоя на двубоя и да не погледнат повече назад. Пейсърс завършиха срещата с общо 15 успешни стрелби от далечно разстояние, а най-резултатен за „пешеходците“ бе Виктор Оладипо с 33 точки, 8 борби и 5 асистенции. За Кавс супервездата на тима Леброн Джеймс завърши с 29 пункта и 10 борби, които обаче не бяха достатъчни за играчите на Тай Лу да запишат 14-та си поредна победа.

В друг мач от НБА Сан Антонио Спърс се наложи със 105:102 над гостуващия Бостън Селтикс. По този начин играчите на Брад Стивънс записаха петата си загуба от началото на кампанията, но въпреки това продължават да са едноличен лидер в Източната конференция. За победителите Ламаркъс Олдридж вкара 27 точки, докато за Селтикс най-резултатен бе Кайри Ървинг с 36.

Ето и още резултати в НБА:

Мемфис Гризлис – Торонто Раптърс 107:116

Милуоки Бъкс – Далас Маверикс 109:102

Ню Орлиънс Пеликанс – С акраменто Кингс 109:116

Детройт Пистънс - Голдън Стейт Уориърс 98:102

Орландо Меджик – Денвър Нъгетс 89:103

Шарлът Хорнетс – Чикаго Булс 111:119.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички