Голдън Стейт надви Ел Ей Лейкърс след продължение


Голдън Стейт надви Ел Ей Лейкърс след продължение
Снимка: Getty Images/Guliver

985 0

Шампионите от Голдън Стейт Уориърс победиха Ел Ей Лейкърс със 127:123 след продължение в калифорнийското дерби от изминалата нощ. В "Стейпълс Сентър Арина" в Лос Анджелис двата тима предложиха зрелище за феновете и не успяха да се победят в редовното време.

Уориърс влязоха по-добре в двубоя и дръпнаха с 10 точки след първата четвърт, но домакините направиха страхотна втора част и водеха с 4 на почивката. Следващите две части бяха равностойни, като в крайна сметка тройка на Кевин Дюрант 46 секунди преди края вкара мача в продължение. В него звездата на Голдън Стейт Стеф Къри пое нещата в свои ръце и отбеляза общо 13 точки, включително две тройки в първата минута, за да донесе успеха на своя тим.

Къри завърши срещата с 28 точки, 7 асистенции и 5 борби, а Дюрант се отчете с 29 точки, 7 борби и 5 асистенции. Много силен мач за шампионите направи и Дреймънд Грийн, който записа 15 точки, 11 борби, 9 асистенции и 4 откраднати топки. За Лейкърс най-резултатен бе Брандън Инграм с 32 точки, а новата звезда Лонзо Бол реализира 15 точки и 10 асистенции. Голдън Стейт е с актив от 16 победи и 6 загуби от началото на сезона, докато Ел Ей Лейкърс има 8 успеха и 13 поражения в актива си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички