Ферарио Спасов със странно изказване: Лудогорец ни би без чисто голове положение


Ферарио Спасов със странно изказване: Лудогорец ни би без чисто голове положение

1326 0

Новият старши-треньор на Берое Ферарио Спасов е останал крайно недоволен от представянето на заралии в дербито срещу Лудогорец, най-вече в офанзивен план. Според опитния специалист, шампионите са вкарали два гола "без чисто голово положение", въпреки че гостите бяха далеч по-активният отбор, особено през първото полувреме.

"Лудогорец вкара два бързи гола и ние не успяхме да отговорим подобаващо. Мисля, че като цяло подходихме правилно към срещата. Ако имам някакви забележки, то са за играта в офанзивен план. Биха ни с два гола, но реално не допуснахме чисти голови положения пред нашата врата. Въпреки това допуснахме попадения от нищото. До края се опитахме да се върнем в двубоя, но не се получи. Класата и опитът на съперника надделяха. Поздравявам го за спечелените три точки”, коментира Спасов.

“Мисля, че имахме достатъчно ситуации, в които да изострим атаката, да поставим под напрежение Лудогорец, но последният пас, разиграването пред вратата ни попречиха. Старанието обаче е на ниво, което е най-важното. Имаме още много върху какво да работим. Трябва да имаме повече настойчивост в нападение, защото 11 гола до момента говори красноречиво какви проблеми имаме. Ще направим всичко възможно, за да влезем в първата шестица”, допълни още Феро.

“Програмата е тежка, сега ще се срещнем в рамките на 3-4 дни два пъти с Лудогорец, но след това трябва да дадем всичко от себе си. Ще се борим докрай и не сме отписали срещата, която ни предстои в Разград. Разполагам с добри футболисти, макар и много на брой. Нямам забележки към отбора в дефанзивен план, а в офанзивен. Всички ще получат равен шанс да получат в групата и да станат титуляри”, завърши наставникът на заралии.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички