Фенът, който счупи физичните закони (ВИДЕО)


Фенът, който счупи физичните закони (ВИДЕО)
Снимка: скрийншот

19344 1

Спортът е пълен с примери, в които сме виждали футболисти, баскетболисти, плувци и изобщо всякакви спортисти, чиито изпълнения граничат с невъзможното, а коментатори и анализатори нерядко намесват науката "физика" в неповторимите изпълнения. 

Всички помним шута на Роберто Карлос през 1998 година на финала на Световното първенство срещу Бразилия, като Бартес дори на повторение още не е видял топката.

Или пък тупалката на Микаел Балак, който прати удар с над 130 км/ч, докато носеше фланелката на Челси. Примери много, но имаме такъв и от обикновен фен, който счупи всякакви закони на физиката.

Мястото е залата на Атланта Хоукс, а на почивката щастливец от публиката е получил шанс да стреля от центъра на игрището. Ако вкара, ще прибере 25 хиляди долара. Ако не - то минутката слава ще му остане за цял живот.

В случая обаче не става нито едното, нито другото. Фенът на Хоукс стреля с една ръка от центъра, а топката по непонятни за нас неведоми пътища се бетонира точно между ринга и таблото, а цялата зала ахва от изумление.

Някой ако може да ни обясни КАК се случва това, може да ни остави коментар. Ние обяснение НЯМАМЕ. За какво става въпрос? Ето ви видеото, за да добиете представа:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички