Фенове разпитват Везенков защо не играе


Фенове разпитват Везенков защо не играе
Снимка: Guliver/GettyImages

1054 0

Александър Везенков стигна дотам, че да му се налага да обяснява на феновете на Барселона защо не е 6 състава на Сито Алонсо. Както се очакваше, българинът не бе в сметките на специалиста за шести пореден двубой, този път при успеха на каталунците с 89:71 над Валенсия в Евролигата.

Победа, която е под №3 в 8 мача за тима в най-силния клубен турнир на Стария континент. По информация на "Тема Спорт" 22-годишният ни национал е бил разпитван от привърженици 8 "Палау Блауграна" каква е причината да не попада дори в групата за срещите в последните 20 дни. Налагало се Везенков да се чуди какво да им отговаря и дори да подминава въпросите, тъй като той самият също няма обяснение по темата, пише "Тема спорт".

Очаква се най-добрият ни баскетболист да е извън групата и за днешния двубой на Барселона с Валенсия, този път за първенството. Развой, който ще улесни до голяма степен включването на Везенков в националния ни отбор следващата седмица срещу Финландия (24 ноември) в световната квалификация за Китай 2019.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички