Помните ли "дришльото", който скочи на иконата Гришо? На стената ви е...


Помните ли "дришльото", който скочи на иконата Гришо? На стената ви е...
Снимка: GettyImages/Guliver, колаж: Sportlive.bg

51348 0

Помните ли каква вълна от недоволство се появи срещу едно българско момче, дръзнало да се опълчи срещу безграничния талант, любимеца на цял свят, говорещия български като трети език, титаничен тенисист Григор Димитров?

Да, половин народ скочи да защитава отпадналия в първи кръг на турнира по тенис на Олимпийските игри, и то без да покаже дори малко, че го е яд. Може да го е яд, може и да не го е. Няма значение, всъщност.

Та, същият този, който дойде до България, за да направи един демонстративен мач, но не и да играе турнир от ATP, беше защитен от куп големи фенове, защото, видите ли, "някъф си" му бил казал, че е културно да се поздравява. И настана голяма олелия, защото наш Гришо не получил уважението, което заслужава.

А всъщност, това момче, което много точно му каза на Гришо няколко думи, просто искаше да научи Димитров на малко обноски и, че от време на време няма да му навреди да гледа по-далеко от деколтето на гаджето си.

И това момче сега има подкрепата на цял един народ, защото когато "се нахвърли" върху Гришо, никой не го знаеше. А сега всички го знаят като "победител в квалификацията на висок скок".

Да, момчето, истинският олимпиец Тихомир Иванов, който дръзна да се опълчи на титана Димитров и да му покаже малко обноски, сега има цялата любов на българския народ, защото е един от малкото светли лъчи за България в Рио де Женейро.

И сега всички си го пускат в социалните мрежи, всички си споделят негови снимки и се тупат в гърдите, че го подкрепят.

Ама бързо забравиха, че до онзи ден беше "дришльото", дръзнал да посегне на легендата, иконата, титана Гришо. Който между другото играе в Синсинати утре. Но дори феновете му няма да го гледат, ако случайно мачът му попадне в часа за висок скок на Игрите!

Дришльовци...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички