Пеле: Мечтата ми се сбъдна


Пеле: Мечтата ми се сбъдна

1108 0

Легандарният бразилски футболист Пеле сподели, че мечтата му се сбъднала със спечлаването на олимпийското злато по футбол от бразилския тим.

"Бразилия прие света с отворени обятия и показа на всички своя начин на живот, съчетаващ труд и веселба. Станахме свидетели на незабравими прояви на спортния дух, разочарования и изненади. Цял живот съм чакал Бразилия да спечели олимпийско злато във футбола и сега мечтата ми се осъществи. Какъв перфектен завършек на Олимпиадата. Поздравявам всички, които бяха съпричастни на тези Игри. Нашата роля като домакини на Олимпиадата приключи. Желаем на всички лек път към дома. Моля ви, елате пак", написа Пеле в Twitter.

Защо няма да видим Пеле на Игрите в Рио?

Отборът на Бразилия прибави в колекцията си единственият липсващ трофей, като победи Германия след изпълнение на дузпи. Пеле не успя да присъства на Олимпийските игри в Рио, като самият той обясни, че причината за това е физически проблеми.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички