ПРОГНОЗИ за Шампионската лига: Максимален риск в мачовете на Реал и ПСЖ


ПРОГНОЗИ за Шампионската лига: Максимален риск в мачовете на Реал и ПСЖ
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1519 0

Шампионската лига навлезе в най-интересната си фаза – тази на елиминациите, като предстоят мачовете-реванш от четвъртфиналите тази година. Днешните два двубоя (12 април) – между Реал Мадрид и Влофсбург, както и между Манчестър Сити и ПСЖ дават отлични възможности за желаещите да рискуват малко повече в залозите си.

Реал Мадрид – Волфсбург, 21:45 часа, 12 април

Победата на германците в първия кръг означава, че днес Реал трябва да атакува. Предвид доста колебливата защита на испанците обаче това дава шанс на „вълците“ да играят на контраатака – а те вече показаха, че могат и ако Реал се втурне твърде открито напред, може да пострада. Ключови отсъствия няма и в двата отбора, така че за заклетите играчи с афинитет към риска сериозните опции са:

Реал Мадрид да се класира в редовното време: 2.25

Точен резултат: 3:1 (10.00)

Първо полувреме – краен резултат: Волфсбург – Реал (19.00)

Манчестър Сити – Пари Сен Жермен, 21:45 часа, 12 април

След 2:2 в Париж везните в този мач може да наклонят навсякъде. ПСЖ вече показаха, че въобще не се притесняват от гостуванията и по-специално в Англия, след като отстраниха Челси в предишния кръг и имат 3 победи в 4 гостувания в лигата тази година. Сити пък през тази година са доста колебливи и има ключови липси – няма ги Венсан Компани и Рахим Стърлинг, под сериозно съмнение е Яя Туре. За ПСЖ го няма Блес Матуиди, наказан е Давид Луиз, под съмнение е Марко Верати.

Тази картинка предвещава голове и в двете врати. Досега в кариерата си Лоран Блан е показал, че може да се адаптира към такива ситуации и въпреки липсите в защита точно в атака ПСЖ изглежда с по-голям потенциал от Сити в момента. Англичаните обаче ще има подкрепата на публиката, а това може да ги вдъхнови. Ето и какви опции предлагаме за този мач, който никой със здрав разум не би прогнозирал предварително като краен изход:

Точен резултат: 2:2 (11.00)

Първо полувреме – краен резултат: Манчестър Сити – ПСЖ (23.00)

Очакванията на Sportlive.bg за двата мача: Реал да не се класира (2.00) и ПСЖ да се класира (2.20)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички