ПРОГНОЗА за английската Висша лига: Арсенал - Суонси


ПРОГНОЗА за английската Висша лига: Арсенал - Суонси

1248 0

Тази седмица няма мачове от Шампионска лига, но има предостатъчно такива от големите първенства на Европа, и в частност - английската Висша лига. Снощи, Лестър загуби 2 точки в двубоя си срещу Уест Бромич Албиън (2:2), което отваря сериозна възможност за преследвачите на "лисиците". Най-добър шанс да се доближи до върха в класирането има Арсенал, който има наглед лесен двубой срещу Суонси.

"Артилеристите" обаче са много неубедителни през новата 2016 година и доказаха това, след като не съумяха да спечелят и дори загубиха срещу експериментален състав на Манчестър Юнайтед в дербито между двата отбора през уикенда.

Освен това Арсен Венгер има и сериозни затруднения със състава си, след като има и много контузени футболисти. Алексис Санчес пък се завърна от контузия преди около месец, но няма и помен от силните му изяви преди това. Положението при лондончани не е никак лесно, но двубоят срещу Суонси влиза в графата "задължителни".

"Лебедите" се борят за своето оцеляване във Висшата лига като имат 27 точки - на 3 от зоната на изпадащите. В последните си 6 мача обаче Суонси записа 8 точки в своя актив, с което успя да се поотдалечи от опасната зона. Въпреки това уелският тим влезе в серия от 2 поредни загуби - срещу Тотнъм и Саутхямптън, но особено в мача срещу "шпорите" отборът показа, че може да играе успешно срещу отборите от челото.

Арсенал няма право на грешка в този двубой, но напрежението ще си окаже думата. "Артилеристите" могат да очакват тежък двубой, но победата е повече от задължителна с оглед и на предстоящия двубой срещу Тотнъм през уикенда. Освен това "топчиите" нямат победа в последните си 3 мача у дома срещу Суонси и е време да прекъснат тази серия.

Прогнози на Sportlive.bg

Арсенал да спечели 

Арсенал да спечели и над 2.5 гола в мача

Арсенал да спечели и двата отбора да отбележат гол

Точен резултат: 3:1 в полза на Арсенал

Първо полувреме/краен резутат - Равенство/Арсенал

Дани Уелбек да отбележи гол по всяко време

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички