ПРОГНОЗА за Шампионска лига: Реал Мадрид - Рома


ПРОГНОЗА за Шампионска лига: Реал Мадрид - Рома

2172 0

Днес стартират реваншите на осминафиналните срещи в Шампионската лига. Гвоздеят на вечерта е двубоят в Испания, който съпоставя Реал Мадрид срещу Рома.

Реал Мадрид - Рома, 21:45 часа, 08 март

След победата с 2:0 в Рим, Реал почти си опече работата за реванша. Не подценявам Рома, все пак са италиански отбор, но истината е че "Белия балет" притежава далеч повече класа и е абсолютен фаворит и в този двубой.

Загубата от Ателетико в градското дерби на Мадрид и слуховете за смяна на Зидан повлияха мотивационно на отбора, който записа две поредни победи в Примера дивисион, в които отбеляза цели 10 гола. В центъра на вниманието отново беше супер звездата на тима Кристиано Роналдо, който вкара 5 гола в тези две срещи. Въпреки това "белите" продължават да са длъжници на феновете си през настояшия сезон, в който титлата остана мираж и Шампионската лига е единственият шанс за трофей. Притеснителното за мадридчани е че в осем от последните си десет мача те допускат гол.

Рома на свой ред също се намира в прекрасна форма. След загубата от Реал "Вълците" записаха 3 поредни победи в Серия А, като отбелязаха 12 гола. Това, което прави впечатление в мачовете на Рома, откакто Лучано Спалети пое отбора, е че те тимът вкарва много голове, но по подобие на Реал допуска гол в почти всеки мач.

Логично основната ми прогноза е за много голове в мача, като ставката за над 3.5 гола е около 2.10. "Кралете" набраха скорост и завръщането на Марсело, Рамос, Модрич и Бейл в състава е основен мотив за "бяла" победа. Мисля си, че Реал ще вкара повече голове в мача и победа с хендикап за тях на коеф 2.05 си заслужа.

Прогнозата на Sportlive.bg: Знак - 1 (1.45), над 2.5 гола (1.40)

Рискови прогнози: Знак - 1 с хендикап (2.05), над 3.5 гола (2.10), Реал да отбележи над 2.5 гола в мача (2.10), Роналдо да вкара 2 или повече гола (3.25)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички