ПРОГНОЗА за Шампионска лига: Динамо Киев - Манчестър Сити


ПРОГНОЗА за Шампионска лига: Динамо Киев - Манчестър Сити
Снимка: Guliver/Getty Images

1607 0

Страстите в Шампионската лига продължават с пълна сила. Днес са последните два мача от първия кръг на осминафиналните двубои.

Динамо Киев - Манчестър Сити, 21:45 часа, 24 февруари

Сблъсък на живот и смърт за Манчестър Сити. Мултимилионерите от Англия участват за пети пореден път в лигата на богатите, като никога досега не са преминавали по-напред от осминафинал. Вярно, че през последните два сезона бяха отстранени от Барселона на тази фаза, но е вярно и че собствениците и феновете на клуба имат по-големи очаквания от отбора. Сити спечелиха титлата два пъти за последните 4 сезона, но мечтата на амбициозният собственик на тима шейх Мансур е триумф в Шампионската лига. Треньорът Пелегрини, който напуска след края на сезона, явно даде да се разбере, че именно този турнир е основният му приоритет тази пролет. В мача за FA Cup срещу Челси преди дни, чилиецът пусна в игра предимно юноши с ясната идея да запази тима максимално свеж за двубоя в Украйна.

Динамо Киев от своя страна е в неясна форма, поради все още незапочналото първенство в Украйна. Отборът изигра множество контроли на лагера си в Испания, но все срещу отбори далеч от класата на Манчестър Сити. Като единствен плюс за Динамо може да изтъкнем много студеното време, което очаква гостите в украинската столица.

Двата отбора са се срещали веднъж в европейските турнири и то не отдавна. През пролетта на сезон 2010/2011 Динамо отстранява Манчестър Сити в осминафинален двубой от турнира Лига Европа. Киевчани бият с 2:0 в Украйна, а на реванша губят само с 0:1.

Манчестър Сити е абсолютен фаворит за победа и в двата двубоя, като коефициент от 2.15 за двойка в Киев не е за изпускане. Ще отидем и по-далеч като ви предложим и хендикапа на победа за гостите на приблизителен коефициент от 4.

Прогнозата на Sportlive.bg: Знак - 2 (2.15)

Рискова прогноза: Знак - 2 с хендикап (3.80)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички