ПРОГНОЗА за Шампионска лига: Барселона - Атлетико Мадрид


ПРОГНОЗА за Шампионска лига: Барселона - Атлетико Мадрид

2047 0

Днес стартират четвъртфиналите от Шампионската лига този сезон. Мачът, който приковава вниманието, е испанското дерби между носителя на трофея Барселона и финалиста от по-миналата година Атлетико Мадрид.

Барселона - Атлетико Мадрид, 21:45 часа, 5 април

"Каталунците" са в серия от шест поредни победи над Атлетико във всички турнири. Интересното е, че пет от тези победи са със само един гол разлика. Последният триумф на мадридчани е преди точно две години във, внимание, четвъртфинал за Шампионската лига.

Атлетико е в добра серия в Примера и все още са преди градския съперник Реал в класирането. Момчетата на Диего Симеоне са със най-силната защита в първенството като са допуснали само 15 гола. Нападението обаче не е от най-добрите, само 51 гола срещу 87 за Барса. Симеоне много добре знае как да подреди отбора си в защита и да затвори постъпите към вратата си, дори срещу могъща атака като тази на Барселона.

"Каталунците" от своя страна са като ранен лъв. В събота загубиха дербито с Реал Мадрид и въпреки че са почти недостижими на върха в Примера, болката от загубата остана. Барселона ще даде всичко от себе си за да се реваншира за тази загуба и мачът с Атлетико е идеален момент за това. Хората на Луис Енрике вкарват много на Камп Ноу, но не и срещу Атлетико. Мачът за първенство между двата отбора на този стадион завърши 2:1, но гостите имаха два червени картона. Предишната им среща от 2015 година пък завърши 1:0 за Барса.

Мисля, че Барселона ще измъкне този мач, но много трудно. Победа с един гол разлика е най-логичният изход от срещата. Головете също няма да преобладават. Под 2.5 гола изглежда като добър избор.

Прогнозата на Sportlive.bg: Знак - 1 (1.53), под 2.5 гола в мача (1.80)

Рискова прогноза: Точен резултат: 1:0 за Барселона (6.00)


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички