Стойка Кръстева: Искам да се забавляваме и да покажем всичко, което можем


Стойка Кръстева: Искам да се забавляваме и да покажем всичко, което можем
Снимка: Lap.bg

1553 0

Родната боксьорка Стойка Кръстева прегази американката Виржиния Фукс на 1/8-финалите на Олимпиадата в Токио и вече е само на една победа от това да спечели минимум бронзов медал от Игрите.

След края на днешния си мач тя даде кратко интервю пред камерата на "БНТ", в което заяви, че едва ли има друга състезателка и треньорски екип, които да са вложили толкова усилия в подготовката за Токио:

"Надявам се мачът да е бил добър и следващият да е още по-добър. Може би тук капацитетът ни е много голям. Тренирали сме, подготвили сме се и не знам дали има друг, който да е вложил толкова усилия като екип. Искам да се забавляваме, да покажем всичко, което можем, и ако завоюваме златен медал, ще бъдем най-щастливите", заяви Стойка и добави:

"Не искам да се ангажирам с някакви обещания. Всичко е много трудно. Отстрани изглежда лесно, но със сигурност имаме противник, имаме друг щаб, който иска да отговори на нашите положителни неща и да ни победи във всеки мач. Гледаме стъпка по стъпка. Всичко е наред дори и да има някакви колебания, те се решават на мига. Справяме се!", завърши българската боксьорка.

На 1/4-финал Стойка ще има тежък съперник - поставената под №2 в схемата китайка Юан Чан. Двубоят ще се състои в неделя (1 август) от 11:15ч. българско време!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички