В колко часа започва бокс битката Дионтей Уайлдър срещу Тайсън Фюри?


В колко часа започва бокс битката Дионтей Уайлдър срещу Тайсън Фюри?
Снимка: Guliver/GettyImages

997122 0

Броени часове ни делят от голямото боксово зрелище в Лас Вегас, противопоставящо Дионтей Уайлдър срещу Тайсън Фюри. Двамата се изправят в сблъсък №2 помежду си, след като преди малко повече от година американецът и британецът изиграха един от най-големите двубои през настоящия век, а съдиите решиха да присъдят равенство - резултат, който рядко срещан в професионалния бокс

Реваншът е очакван от милиони по цял свят, като боксовите анализатори са категорични, че това е най-дългоочакваният реванш в тежка категория в настоящия век, а очакванията са двамата да надхвърлят класата, демонстрирана по време на двубоя през 2018 година в "Стейпълс Сентър" в Лос Анджелис, Калифорния. 

Този път обаче арена на сблъсъка ще бъде "MGM Grand Arena" в Лас Вегас, като билетите са разпродадени отдавна и все още тече продажба на черната борса, а ценните хартийки се продават на минимална стойност над 400 долара за най-лошите места в залата. 

Разбира се, фактът, че двубоят е в САЩ не е оптимален специално за българските фенове на бокса. Галавечерта в Лас Вегас е с начален час 04:00 българско време, но добрата новина е, че зрелището Уайлдър - Фюри се очаква да започне след 06:00 часа българско време. Вероятният начален час е 06:30 българско време, но не се знае как ще се развият останалите двубои от картата на галавечерта. По програма обаче двамата няма да се насочат към ринга преди 06:00. 

Другата добра новина за феновете на бокса в България е, че мачът ще бъде предаван в бългаския ефир - коя телевизия ще иизлъчва Уайлдър - Фюри вижте в тази статия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички