Мошеникът Сеп Блатер избухна, разкри как се наглася жребият за различни турнири


Мошеникът Сеп Блатер избухна, разкри как се наглася жребият за различни турнири
Снимка: Getty Images/Guliver

1678 0

Доскоршният шеф на ФИФА Сеп Блатер, който беше обвинен в машинации и "сделки под масата" за няколко милиона евро, е категоричен, че УЕФА урежда жребия за турнирите, които се провеждат под нейната егида.

Швейцарският бос заяви, че във ФИФА никога не е имало подобни действия, но е убеден, че Европейската футболна централа дирижира жребия с много прост трик - топли и студени топки.

КАК ИТАЛИЯ ДАДЕ РЕЦЕПТАТА ЗА УСПЕХ НА ЕВРО 2016?

"Жребият на Мондиал 2014 беше чист до последния детайл. Никога не съм докосвал топките, защото това правеха други хора и ги проверяваха. Разбира се, че може да бъде направено така, че да разпознаваш топките. това става със затопляне или охлаждане на топките", коментира пред аржентинското издание "La Nacion" Blater.

"Технически е възможно. Във ФИФА това никога не е ставало, но съм ставал свидетел на жребий за европейски турнир, на който направиха точно това. Но във ФИФА това никога не се е случвало. В моя случай със сигурност няма нагласен жребий.

ГНУСОТИИТЕ НА ЛЬОВ БЯХА ЗАЩИТЕНИ ОТ НЕМСКИ НАЦИОНАЛ

Ако поставиш топките в хладилник, можеш лесно да разграничиш изстудените от останалите. Като ги докоснеш, вече знаеш за кои отбори става въпрос", коментира Блатер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички