Италия с два големи проблема преди дербито с Германия


Италия с два големи проблема преди дербито с Германия

2721 0

Италия отстрани Испания по категоричен начин, след като воденият от Антонио Конте стигна до категорично 2:0 над европейския шампион. Сега следва тест срещу световния шампион Германия на четвъртфиналите на Евро 2016, но "скуадра адзура" може да бъде лишена от услугите на двама от лидерите си - Даниеле де Роси и Антонио Кандрева.

Халфът на Рома беше сменен в началото на второто полувреме по време на мача срещу Испания, без видима причина, но сега става ясно, че той има контузия. Той не тренира със своите съотборници и днес ще има повече подробности около неговото състояние. Това е и по-големият проблем за Антонио Конте, след като Тиаго Мота е наказан за двубоя срещу Бундестима.

Заради тази СНИМКА Меси е длъжен да играе за Аржентина

Кандрева от своя страна продължава да се бори с разтежение, което го извади от титулярния състав за двубоя срещу Испания. Очакванията бяха, че той ще се възстанови за срещата с Германия, но и той ще е под въпрос до последно.

Италия е считан за аутсайдер срещу Германия, но до момента Маншафтът няма победа над "скуадра адзура" в официален двубой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички