Венци Стефанов бесен след позора с Грузия: Тези момчета са за тояга!


Венци Стефанов бесен след позора с Грузия: Тези момчета са за тояга!
Снимка: БГНЕС

3130 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред "Спортал" след срамното поражение на националния отбор. България допусна пет гола от Грузия в Разград и загуби в турнира Лигата на нациите, което принуди селекционера Ясен Петров да подаде оставка. Собственикът на "белите" призна, че е разгневен след унизителото крушение на "лъвовете".

"Снощи бях много ядосан, как да не съм ядосан! Тези момчета си плачат за тояга! Ясен Петров изпусна съблекалнята. Петима-шестима от националите се взимат за големи звезди. А нали трябва да играят, да не би да са там да носят саковете? Ясен Петров сигурно е опитал с някой позитивен метод, човекът е пробвал с добро, но с тези така не става. Взели са се за тартори, за лидери. Боже... Нали знаете - въшката като се напие с кръв и излиза на челото.

Един треньор трябва да даде пръв пример, да даде кураж на отбора! Няма място за колебания и за страх. Ако излизаме като обречени срещу Грузия... Сега за два мача Гонзо може да ги стегне малко! Той на тези звезди и звездички няма да им цепи басма. Ако и той не ги приземи, идва времето на тоягата", заяви Венцеслав Стефанов.

Междувременно стана ясно, че Георги Иванов временно поема националите. 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички