Продължава да е слаб интересът към България - Холандия


Продължава да е слаб интересът към България - Холандия
Снимка: BGNES

1339 0

Около седем хиляди са продадените билети за световната квалификация България - Холандия. Мачът е в събота от 21:45 часа на стадион "Васил Левски". Талони се продават и на касите на съоръжението. Цените са както следва - сектор А - 40 лева, сектор В - 30 лева, и по 12 лева за Б и Г. Има и ВИП пропуски по 200 лева.

От Столична община обявиха, че се въвежда промяна в движението заради срещата. Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, както следва: От 08:00 на 23 март до отпадане на необходимостта при алеите около Националния стадион "Васил Левски"; От 08:00 до 24:00 часа на 25 март: - на моста пред Национален стадион "Васил Левски"; - на ул. "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", с изключение на местата в режим на платено паркиране "служебен абонамент"; От 20:00 часа на 25 март до приключване на футболната среща само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по: - ул. "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"; -бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх"; - бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "П.К. Яворов".

От 19.30 часа на 25 март ще се проведе шествие с маршрут: от ул. "Кърниградскa" по бул. "Витоша", ул. "Алабин", ул. "Ген. Гурко" до Национален стадион "Васил Левски", информира "Тема спорт". От 18:00 часа на 25 март до приключване на мача се променя частично маршрутът на автобусна линия № 75, като се скъсява до Военна академия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички