Живко Миланов се отказа от националния отбор


Живко Миланов се отказа от националния отбор
Снимка: Getty Images/Guliver

1363 0

Защитникът Живко Миланов не иска да играе повече за националния отбор, съобщава "Меридиан мач".

Докато някои като Валери Божинов със зъби и нокти драпат за мястото си в първия ни тим, десният бек сам е настоял пред Петър Хубчев да не му пращат повиквателни. Зетят на Борислав Михайлов е изтъкнал като мотив, че се чувства претоварен физически и на тази възраст вече не може да поддържа високо ниво в толкова много мачове.

През лятото Миланов ще навърши 33 години. В момента трикратният шампион с Левски играе за лидера в Кипър АПОЕЛ (Никозия), където е твърд титуляр.

За клуба си Живко Миланов наистина играе доста мачове и то на високо ниво, което бе повод и за доста критики към Петър Хубчев, след като името му не бе сред повиканите за световната квалификация с Холандия в събота. Според изданието обаче селекционерът е искал да разчита на безспорния номер едно сред действащите десни защитници, които може да се използват в националния, но той е отказал.

Миланов в много от мачовете си за България игра и на левия фланг и феновете винаги са го харесвали заради раздаването на терена и мъжеството, което е демонстрирал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички