Вратарят на Дунав с първа повиквателна за националния тим


Вратарят на Дунав с първа повиквателна за националния тим
Снимка: Официален сайт на Дунав (Русе)

990 0

Първа повиквателна за националния отбор на България се очаква да получи вратарят на Дунав Станислав Антонов, съобщава вестник "24 часа".

Той се представя страхотно в мачовете през пролетния дял на първенството и спасяванията и поведението му в наказателното поле като цяло нямаше как да не направят впечатление на спортно-техническия щаб на държавния тим.

31-годишният Антонов трябва да е един от тримата вратари, които ще бъдат извикани на лагер преди световната квалификация срещу Беларус в Минск на 9 юни.

При победата с 2:0 над Холандия в София на 25 март пази Николай Михайлов. Твърдият титуляр Владислав Стоянов получи травма на лагера преди мача и последва операция. Тогава бе привикан Николай Кръстев от Левски, който се присъедини към Михайлов и Георги Китанов от ЦСКА.

Сега най-вероятно освен сина на президента на БФС Борислав Михайлов и Антонов отново Китанов ще бъде сред извиканите.

Вратарят на Дунав започна да пази от последния мач за 2016 г. след травмата на дотогавашния титуляр на русенци Мартин Луков. Общо до момента Антонов пази в 12 мача, в които допусна 14 гола, като за почти всички той нямаше вина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички