Венци Стефанов категоричен: На 100% Хубчев предаде Боби Михайлов


Венци Стефанов категоричен: На 100% Хубчев предаде Боби Михайлов
Снимка: БГНЕС

2566 0

Президентът на Славия и член на Изпълкома към БФС Венцеслав Стефанов изрази своето мнение относно случките около националния отбор и новината, че Петър Хубчев е подал оставката с.

"За мен Хубчев предаде Борислав Михайлов. На 100 процента го предаде. Не се постъпва по този начин и няма обяснение защо той не подходи уважително към човека, който му гласува доверие и му повери да води националния отбор. Някъде беше забъркано и моето име. Не знам дали селекционерът си дава сметки, че всеки има право да изрази мнението си. Аз съм го направил, без да ангажирам никого, и не знам какво го е обидило", заяви той.

Относно спекулациите, че Хубчев вече има договорка с Левски. "Мисля, че си е намерил място в Левски и поставя хората пред свършен факт. Това си е за негова сметка. Честта да бъдеш национален селекционер явно не е за всеки", заяви още пред "Блиц".

На въпрос кой трябва да поеме националите, тъй като до следващите ни евроквалификации (през юни с Чехия в Прага и с Косово в София): "Борислав Михайлов ще реши. Ако реши да се консултира с нас, ще кажем мнението си. Аз имам такова, но не желая да споменавам публично имена. Трябва обаче да е човек със самочувствие и смелост да налага млади футболисти. Хубчев се осмели да пусне Мартин Минчев от Черно море в квалификациите и видяхте какво приятно впечатление остави момчето, допълни той. 

А какви са точно причините, извън Левски, Хубчев да пожелае да напусне националния отбор - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички