Венци Стефанов категоричен: На 100% Хубчев предаде Боби Михайлов


Венци Стефанов категоричен: На 100% Хубчев предаде Боби Михайлов

1680 0

Президентът на Славия и член на Изпълкома към БФС Венцеслав Стефанов изрази своето мнение относно случките около националния отбор и новината, че Петър Хубчев е подал оставката с.

"За мен Хубчев предаде Борислав Михайлов. На 100 процента го предаде. Не се постъпва по този начин и няма обяснение защо той не подходи уважително към човека, който му гласува доверие и му повери да води националния отбор. Някъде беше забъркано и моето име. Не знам дали селекционерът си дава сметки, че всеки има право да изрази мнението си. Аз съм го направил, без да ангажирам никого, и не знам какво го е обидило", заяви той.

Относно спекулациите, че Хубчев вече има договорка с Левски. "Мисля, че си е намерил място в Левски и поставя хората пред свършен факт. Това си е за негова сметка. Честта да бъдеш национален селекционер явно не е за всеки", заяви още пред "Блиц".

На въпрос кой трябва да поеме националите, тъй като до следващите ни евроквалификации (през юни с Чехия в Прага и с Косово в София): "Борислав Михайлов ще реши. Ако реши да се консултира с нас, ще кажем мнението си. Аз имам такова, но не желая да споменавам публично имена. Трябва обаче да е човек със самочувствие и смелост да налага млади футболисти. Хубчев се осмели да пусне Мартин Минчев от Черно море в квалификациите и видяхте какво приятно впечатление остави момчето, допълни той. 

А какви са точно причините, извън Левски, Хубчев да пожелае да напусне националния отбор - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама