Васил Божиков: Не знам какво трябва да променим, не сме загубили все още


Васил Божиков:  Не знам какво трябва да променим, не сме загубили все още
Снимка: БГНЕС

1492 0

Централният защитник на националния отбор по футбол Васил Божиков даде мнението си в началото на лагера на "лъвовете" преди европейските квалификации с Чехия и Косово. Той не пожела да коментира треньорската смяна и новия селекционер Красимир Балъков, но е доволен, че ще има по-дълъг лагер.

"Продължаваме, амбициите са едно и същи. Надяваме се да свършим много работа на тренировките и да постигнем добри игри в мачовете. За всеки треньор на национален отбор времето е малко, смятам, че по-дългият лагер ще ни се отрази позитивно. Съветите са да тренираш здраво и да вярваш в себе си. Треньорската смяна? Няма какво да коментираме, тук съм и искам да давам най-доброто от себе си. Не съм тук да коментирам треньорите", заяви той.

"Тепърва ще имаме видеоанализи, Балъков ще ни запознае какво иска от нас. Не съм толкова стар по принцип, за да е последен шанс. Знаем, че трябва да сме концентрирани, пътят е доста дълъг, искаме наистина да бъдем успешни. Хубчев е чист човек и добър треньор, държи изключително на дисциплината, благодарен съм, че имах възможност да тренирам под негово ръководство. Не знам какво трябва да променим, не сме загубили все още. Главната ни цел е да работим добре на терена, не да правим математика и да говорим, а да даваме максимума от себе си. Чехия и Косово са сериозни отбори, със сигурност няма да бъдат лесни мачовете. Трябва да бъдем едно цяло на игрището и дадем максимума от себе си", каза футболистът на Слован (Братислава).

А кои са всички извикани играчи от Балъков - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички