В Швеция вече мислят за мача с България


В Швеция вече мислят за мача с България
Снимка: BGNES

1315 0

Националният отбор на Швеция вече мисли за световната квлаификация с България, която е на 31 август на Националния стадион "Васил Левски". Швеция победи с 2:1 Франция в световна квалификация и мислите на "Тре Кронур", но вече са насочени към следващата битка за Мондиал 2018.

"Стараем се просто да се забавляваме и ни допада пътят, по който сме поели. След мача Гранквист ми каза, че сме един голям и добър колектив. Това е и моят стил, това е и моята цел. Лидери в групата сме, но нищо не се е променило. Фокусът ни вече пада върху България - следващият ни съперник. Сега е важно да се подготвим колкото се може по-добре за този мач. Класирането ще го гледаме след края на квалификациите", каза селекционерът Яне Андерсон.

"Радвам се, че надвихме французите. Загубихме първия мач в Париж, а заслужавахме повече. Сега контролирахме срещата, въпреки че допуснахме първи гол. В такива ситуации трябва просто да забравиш случилото се и да продължиш да играеш така, както си го правил до момента. Това опитвах да кажа на нашите играчи", добави специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички