Треньорът на Босна очаква тежък мач срещу България и разкри дали Джеко ще играе


Треньорът на Босна очаква тежък мач срещу България и разкри дали Джеко ще играе
Снимка: Getty Images/Guliver

1220 0

Треньорът на Босна и Херцеговина Роберт Просинечки сподели очакванията си преди утрешната контрола с България, която е и негов дебют за тима. Двубоят е от 19:00 часа в Разград.

"Условията не са добри, ще има сняг, но ще бъдем готови. Момчетата ми са здрави и това е най-важното. Това е първият ни мач заедно и им казах, че искам само едно - да се раздават на терена.

За нас всеки мач е важен, дори и приятелските. Пожелавам си утре да изиграем добър мач. Знаем, че и българите няма да играят на Световното. Важно е да покажем желание, да играем добре през целия мач и да видим къде се намираме", заяви Просинечки.

Той допълни, че звездата Един Джеко ще играе в мача, противно на слуховете, че има забрана от клубния му тим Рома. "Ние не сме получавали писмо от Рома Джеко да не играе с България и Сенегал. Един е готов да играе и това е. Единственото, което знам, е, че той е тук и ще играе".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички