Съдията от ПСЖ - Байерн ще свири България - Франция


Съдията от ПСЖ - Байерн ще свири България - Франция
Снимка: БГНЕС

1154 0

Световната квалификация между България и Франция на 7 октомври бе поверена на испанския рефер Матео Лаос, който преди три дни ръководи мача от Шампионската лига между ПСЖ и Байерн Мюнхен, спечелен с 3:0 от парижани, информира bTV.

Срещата на националния стадион "Васил Левски" в събота е от 21:45 ч.

Лаос е роден през 1977-а година в малкото градче Алхимия д'Алфара, провинция Валенсия, и ръководи мачове в Примера дивисион от 2008-а година. Три години по-късно става съдия на ФИФА, а в момента е един от реферите от Категория Елит на УЕФА.

В испанското първенство е известен с това, че е доста търпелив и винаги опитва да успокои страстите и ако това не помогне, чак тогава прибягва до картони и наказания.

Ищван Вад от Унгария ще бъде главен арбитър на световната квалификация Люксембург - България на 10.10.2017 г. от 21:45 ч. Помощници на Вад ще са неговите сънародници Ищван Алберт и Петер Беретян. Четвърти съдия е Андо- Шабо. Съдийски наблюдател на срещата е Ейолфул Олофсон, а комисионер на ФИФА - Зоран Цврък.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички