Съдийското безумие срещу България, което ненужно помогна на Германия (ВИДЕО)


Съдийското безумие срещу България, което ненужно помогна на Германия (ВИДЕО)
Снимка: UEFA.COM

1710 0

Юношеският национален отбор по футбол загуби с 0:3 от Германия във втория си мач на Европейското първенство до 19 години, което се провежда в Грузия.

Основно действащо лице в мача обаче беше главният рефер Сергей Лапочкин. Първо в 17' той отсъди дузпа в полза на Бундестима, но по-странното решение беше, че показа директен червен картон на Андреа Христов. От близо две години съдиите са инструктирани, когато отсъждат дузпа, да не показват червен картон, но руснакът явно забрави за това.

Въпреки че останаха с човек по-малко, "лъвовете" играха отлично в следващите минути, а към края на полувремето Калоян Кръстев се откъсна от защитниците на съперника и можеше да се разпише. Нападателят обаче беше повален от вратаря и се строполи на земята.

За изненада на всички, дори и на германците, дузпа не беше отсъдена, въпреки че контакът е очевиден, а стражът не играе с топката.

Разбира се, България беше аутсайдер в мача и за втори пореден мач допусна гол в първите минути на срещата. Но, особено на ниво юноши и младежи, не изглежда добре, когато съдията очевадно фаворизира единия отбор за сметка на другия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички