Страхил Попов: Прекъснахме негативна серия със себераздаване до край


Страхил Попов: Прекъснахме негативна серия със себераздаване до край

1431 0

Националният отбор на България стигна до втора поредна победа в турнира Лига на нациите. "Лъвовете" на Петър Хубчев спечелиха първото си домакинство, като на "Васил Левски" се наложиха с минималното 1:0 над Норвегия с гол над Радослав Василев.

Страхил Попов коментира успеха на тима, като разкри, че отборът е играл на пълни обороти и се е раздал до край, за да стигне до успеха.

"Изпълнихме тактическите указания и спечелихме. Показахме характер след един тежък мач в четвъртък, имахме малко време за възстановяване. Днес се раздадохме до край, прекъснахме негативната серия срещу Норвегия, както срещу Швеция преди година, апелирам хората да ни подкрепят и да почнат да гледат по-положително, ние не сме Германия или Франция.

С такива мачове ще накараме хората отново да се върнат на трибуните. Как стана нашият гол? Видях Ради Василев, не сме се разбирали предварително, видях движението му в наказателното поле, хубава атака се получи. Лига на нациите е добър турнир, по-добре е от приятелските мачове, всеки официален мач е в плюс за националния отбор", заяви Страхил Попов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички