Страхил Попов: Не сме аутсайдери, не бива да оклюмваме


Страхил Попов: Не сме аутсайдери, не бива да оклюмваме
Снимка: БГНЕС

1900 0

Крайният бранител Страхил Попов се надява на положителен резултат срещу Чехия, след като българският национален отбор записа 12-и пореден мач без победа при поражението от Парагвай с 0:1. Според Попов негативната серия трябва да бъде прекъсната на всяка цена.

„За съжаление, отново загубихме. Играхме срещу доста стойностен отбор. През второто полувреме стояхме нелошо, за разлика от първото, когато имаше лека скованост. Колкото и да е трудна ситуацията, дано да направим добър резултат срещу Чехия. Ще видим колко ще бъде важен този мач за тях", започна Попов.

"За нас ще е важно да направим добър резултат преди мачовете март месец, които са златен шанс за нас. Не е приятно отново да губиш и да нямаш победа толкова много време. Трябва да се вдигаме, колкото и клиширано да звучи."

"Реалностите са, че крилото на Парагвай струва два пъти колкото нашия отбор и не трябва да се залъгваме. Ние не сме обаче и някакъв аутсайдер, защото сме показвали добри игри в не толкова далечното минало, побеждавали сме доста стойностни игри. Знаем реалностите, но не трябва да оклюмаме. Индивидуалностите са важни, но също и колективът. Ние можем да направим добър колектив. Психологически също има напрежение, но затова сме професионалисти", завърши бранителят.

А какво каза Дерменджиев след загубата в неговия дебют като селекционер на България - вижте в този материал на SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички