Стойне Манолов разкри кой е новият селекционер на България и му пожела успех

Драмите около националния отбор на България продължават с пълна сила. В последните месеци се появи спекулацията, че Петър Хубчев ще напусне поста си като селекционер на "лъвовете", за да приеме офертата на Левски.

Все още новината от никого не е потвърдена официално, но в последните дни силно се спекулира и около това, че постът на Хубчев ще бъде даден на легендата на българския футбол Красимир Балъков. Подобно нещо разкри и президентът на новия член на Първа лига Стойне Манолов, като пожела и успех на бившия халф на "трикольорите".

Венци Стефанов категоричен: На 100% Хубчев предаде Боби Михайлов

Президентът на Славия и член на Изпълкома към БФС Венцеслав Стефанов изрази своето мнение относно случките около националния отбор и новината, че...

“Аз мисля, че вече има яснота кой ще води националния отбор, макар и да не е официално. Мисля, че Красимир Балъков ще е. Макар и да не е обявен, доколкото мога да видя между редовете той ще е новият селекционер. Пожелавам му успех, той се представи чудесно тази година и показа, че има доста голямо развитие в него”, каза Манолов пред колегите от "Sportal".

Още по темата

Please select answer!