Славчев: Второто полувреме срещу Кипър бе образец


Славчев: Второто полувреме срещу Кипър бе образец
Снимка: БГНЕС

1448 0

Футболистът на националния отбор по футбол Симеон Славчев говори преди двубоя с Норвегия в Лигата на нациите, който е утре (вторник) от 21:45 часа. Той потвърди, че трите поредни победи са дали увереност на играчите и повече самочувствие.

"Трябва да запазим положителното мислене на феновете. Второто полувреме беше един добър образец, че играхме задружно, играхме като семейство и мислим само това да свършим в Норвегия. Не сме си поставяли планове, точки, голове. Най-вече планове на игра и поведението на футболистите. Като че ли, да, носи ни повече увереност", заяви Славчев. 

"Както казах най-важно е поведението ни и да покажем този начин на игра задружно, като семейство и мисля, че това ще бъде отразено от вас, и от феновете, и ще останат всички доволни. Надяваме се да продължим добрата серия и добрите изяви на терена, и хубавото поведение", спосели още Славчев.

ПЕТЪР ХУБЧЕВ ПЛАНИРА ПРОМЕНИ ЗА МАЧА С НОРВЕГИЯ

"Истината ви казвам, не мислим това дали можем до голяма степен да си свършим работата при победа. Изцяло сме фокусирани поведението и начина на игра да бъде както досега – отлично, задружно и като семейство, искам това да подчертая. Тук е моментът, в който напрежението идва. Нас това не ни плаши и сме готови за него".

Статистиката и на българските национали също е много добра. Страхил Попов е изпреварен само от голямата звезда Марко Асенсио - ето в кой показател

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички