Симеон Славчев: С момчетата се познаваме добре и ще се борим на терена


Симеон Славчев: С момчетата се познаваме добре и ще се борим на терена

1081 0

Халфът на националния отбор на България и полския Лехия (Гданкс) Симеон Славчев е наясно, че на "лъвовете" ще им бъде трудно без тримата титуляри Светослав Дяков, Владислав Стоянов и Георги Миланов, които са с контузии. Той обаче е сигурен, че с останалите си съотборници ще се борят заедно в мача с Холандия. Световната квалификация срещу "лалетата" е утре на националния стадион "Васил Левски" и е с начален час 21:45 часа.

“Атмосферата в състава е добра. С момчетата сме заедно от дълги години и се познаваме много добре - къде от клубния, къде от националния отбор. Това са футболисти, с които можем заедно да се борим на терена. Получихме достатъчно информация за съперника. Холандия разполага с много добри играчи, особено по фланговете. Пределно концентрирани сме да излезем и да покажем най-доброто от себе си.

Неприятно е, че се стигна до травмите на Владислав Стоянов и Георги Миланов. Като прибавих към тях и травмата на Светослав Дяков, няма как да не сме разочаровани. Това са играчи с голям принос за отбора - Дяков със спокойствието си, Миланов с техниката и бързината, а Стоянов - с добрите си изяви на вратата. Тримата имат силни индивидуални качества и е жалко, че не са на линия. Това обаче е част от играта”, заяви полузащитникът.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички