Селекционерът на Беларус не пада по гръб: България ни би с късмет


Селекционерът на Беларус не пада по гръб: България ни би с късмет
Снимка: BGNES

987 0

Селекционерът на Беларус Александър Хацкевич сподели мнението след загубата с 0:1 от България в квалификационен мач за световното първенство в Русия през 2018 година.

„България започна мача по-добре. След 20-ата минута взехме инициативата, но за съжаление късметът ни обърна гръб. На практика двата отбора бяха равностойни, но България имаше повече късмет”, каза наставникът.

На пресконференцията след мача Хацкевич изрази съжаление, че България вкара своя гол на бърза контра, точно както гостите са очаквали да играем.

„Очаквахме тази игра от България с бърз преход от защита в атака на контри. За съжаление точно така стана голът, който реши мача. В една ситуация вратарят на българите спаси, на нас не ни стигна и умение, и късмет в някои моменти. Срещнаха се два равностойни отбора и като изпълнители, и като класа.

Понякога за съжаление точно това не стига – класата и изпълнителите. Напият капитан Александър Мартинович получи травма и не можеше да продължи мача. Затова беше смяната, а не заради тактически съображения”, каза той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички