Руски клуб останал шокиран от решенията на Хубчев


Руски клуб останал шокиран от решенията на Хубчев
Снимка: БГНЕС

2623 0

Шефовете на руския елитен Урал са били доста изненадани от поведението на нашия национален селекционер Петър Хубчев, твърди "Меридиан Мач".

Както е известно, в началото на месеца треньорът ни прати повиквателна за крилото на тима Николай Димитров - Хичо, а впоследствие се отказа от него. Руснаците били изненадани от факта, че в клуба дошли самолетни билети, включващи полет от Екатеринбург до Москва и от Москва до София, както и обратно. Те обаче няма да бъдат използвани и реално сериозна сума пари от БФС отива директно на боклука.

Самото повикване и след това отзоваване на Хичо също е странно. От началото на пролетния полусезон юношата на Левски се представя много силно в елита на Русия, като е твърд титуляр в състава на Урал. Отборът, воден от Александър Тарханов, спечели два от трите си мача през 2017 г. и излезе от зоната на изпадащите. От своя страна Димитров беше избран от феновете за най-добър футболист на Урал в мача срещу Рубин. Българинът асистира за победното попадение на Владимир Илин.

Въпреки това обаче Хубчев се отказа от услугите му, още повече, че няма да разчита на един от основните си играчи в атакуващ план - Георги Миланов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички