Представиха тримата помощници на Дерменджиев в националния отбор


Представиха тримата помощници на Дерменджиев в националния отбор
Снимка: БГНЕС

3805 0

Селекционерът на националния отбор на България - Георги Дерменджиев, обяви официално кои треньори попадат в неговия щаб. Негови асистенти ще бъдат Елин Топузаков и Неделчо Матушев. За подготовката на вратарите ще отговаря Любомир Шейтанов, който доскоро бе в ЦСКА 1948.

"Когато един треньор си подбира помощниците, гледа те да бъдат коректни", заяви по този повод Дерменджиев на специалната пресконференция по представянето им. "Трябва да подобрим колективния начин на игра на този отбор. Трябва да сме едно цяло, за да компенсираме класата в сравнение с водещите европейски тимове. Трябва да изглеждаме като отбор и да постигаме добрите резултати. Играта ще се подобрява не само в защита, а във всички компоненти. Ще направим всичко по силите си. Надявам се да изглеждаме по-солидно не само в защита, а и в атака", коментира Елин Топузаков.

Те ще дебютират срещу Парагвай в приятелски двубой на 14 ноември. Мачът ще се играе на ст. „Васил Левски“ в София от 19:00 ч. Три дни по-късно, отново в София, представителният ни тим ще изиграе и последния си двубой от квалификациите за Евро 2020 срещу Чехия.

А кои играчи, състезаващи се в чужбина повика Георги Дерменджиев - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички