Пореден мач на надеждата за националите ни


Пореден мач на надеждата за националите ни
Снимка: BGNES

1200 0

Тази вечер българският национален отбор по футбол приема Холандия в световна квалификация от 21.45 на Националния стадион "Васил Левски".

Националите записаха трудни победи над Люксембург и Беларус и регистрираха поражения от Франция и Швеция при гостуванията си през миналия октомври. Така националите ни все още нямат загуба на роден терен и срещата с "лалетата" се оказва поредният мач на надеждата, с който да зарадват изстрадалите родни фенове. 

В навечерието на сблъсъка Петър Хубчев понесе няколко сериозни удара. Първо от състава отпадна капитанът Светослав Дяков. А по време на лагера през седмицата контузии получиха вратарят Владислав Стоянов и халфът Георги Миланов. Това са трима безспорни титуляри от и без това доста свития списък за избор за състав.

Холандците пристигнаха с нагласата, че нямат право на грешка в София, след като взеха само точка в директните сблъсъци с Франция (0:1) и Швеция (1:1). Плюсът за Дани Блинд е, че старите пушки вече са здрави. Ариен Робен не е пропуснал нито един мач на Байерн заради контузия от началото на календарната 2017-а, а Уесли Снайдер също е на линия. Винсент Янсен отсъства от групата на Холандия заради контузия.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички