Попов: Отборът не зависи от един човек, колективът побеждава


Попов: Отборът не зависи от един човек, колективът побеждава
Снимка: БГНЕС

2045 0

Капитанът на България Ивелин Попов бе доволен от обрата срещу Кипът, но заяви, че той и съотборниците му трябва да останат здраво стъпили на земята, тъй като не са постигнали нищо грандиозно. 

"Отдавна не ни се беше случвало да обръщаме, след като сме губили след първото полувреме. Кипър се защитаваше доста сериозно с 11 души. Бяхме подготвени и го очаквахме. През първото полувреме играехме по-бавно. През второто полувреме нещата ни се получиха, но има и такива мачове. Важното е, че излязохме като един голям колектив. Казахме си няколко думи в съблекалнята на почивката, но трябва да знаем, че не сме постигнали нищо грандиозно", заяви Попов.

"Най-важното е да се възстановим, защо имаме труден мач срещу Норвегия. С Норвегия имаше по-малко хора, днес бяха повече. За нас беше важна тяхната подкрепа и ни помогнаха. Неприятното е, че мачът бе късен, хубавото е, че утре е неделя и ще могат да се наспят. Знаем какво можем, а отборът не зависи от един човек. Колективът побеждава. Никога не ми е било самоцел да бъда голмайстор. За мен е по-сладка победата”, сподели още Попов по повод това, че изравни Димитър Бербатов по мачове. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички