Попето: Ще започнем годината с победа


Попето: Ще започнем годината с победа
Снимка: Getty Images/Guliver

1098 0

Успех срещу Босна ще е добра основа за следваща стъпка, каза капитанът на националите Ивелин Попов. Днес от 19:00 часа националният отбор ще изиграе първия си мач за 2018 година - приема на "Лудогорец Арена" Босна и Херцеговина в контрола.

Капитанът заяви, че тимът ще направи всичко, за да спечели. "Радвам се, че миналата година я изпратихме с победа (б.р. - 1:0 над Саудитска Арабия). Надявам се, че ще започнем и тази така. Вярвам, че можем да го направим. Успехът е много важен, въпреки че това е само контрола. Добрият резултат на това ниво дава положителни емоции и добра основа за следваща стъпка", каза нападателят, цитиран от "Тема спорт".

Селекционерът Петър Хубчев подчерта, че не се плаши от лошото време. "Моето желание още преди няколко месеца беше да изиграем два мача точно в такива условия, защото няма гаранция, че винаги ще излизаме на хубав терен. Започваме нова кампания, която задължително трябва да бъде по-добра от предишната, защото тогава можем да кажем, че има надграждане в отбора", заяви Хубчев.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички