Пламен Илиев: Дано изненадаме Англия и Чехия


Пламен Илиев: Дано изненадаме Англия и Чехия
Снимка: БГНЕС

1613 0

Вратарят на националния ни отбор по футбол - Пламен Илиев, изрази разочарованието си от нулевото равенство, което тимът записа в евроквалификацията срещу Черна гора. Той обаче остава оптимист за предстоящите мачове - с Англия и Чехия. Тимът, воден от Красимир Балъков, продължава да няма победа в тези квалификации.

"Опитахме се да отбележим гол, за наше нещастие не успяхме. Имахме ситуации, разбира се, но ги пропуснахме. Това мисля, че е причината да не победим", коментира играчът на Лудогорец след равенството в Подгорица. "Как спасих положението на Йовович ли? Бях заел добра позиция и имах късмет топката да е близо до мен", обясни той.

"Чехия е един много добър отбор, щом са победили Англия. Това показва, че групата е равностойна, за жалост, ние отново не успяхме да победим. Разбира се, че е възможно всеки да победи всеки, но ние напоследък не успяваме да победим никой - от около година. Надяваме се да изненадаме Чехия и Англия", каза още националът. А защо отборът няма добри резултати, според легендата Христо Стоичков, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички