Петър Жеков за националите: Не стават за нищо, не знам защо Балъков дойде да се мъчи

Легендарният голмайстор Петър Жеков се изказа крайно остро по адрес на националния отбор след двете загуби от евроквалификациите срещу Чехия и Косово. Жеков заяви, че единствено Ивелин Попов "става" от целия състав, като подчерта, че е трябвало да ни бият с по-изразителен резултат.

"Не знам защо Краси Балъков дойде да се мъчи в националния отбор. Аз и за един милион евро няма да се съглася да съм треньор на този отбор. Нямаме нито един футболист, само Ивелин Попов става. Трябваше да ни бият с повече, отървахме се", започна Жеков пред "България днес".

Господин Балъков, ние не сме балъци

Срам и позор! Такъв беше домакинският мач на националите срещу Косово в квалификацията за Евро 2020. Падали сме много, били са ни като тъпан, но ...

"Ако ме пуснат при нашите, ще ги пребия като маче у дирек. Като взема една тояга, шутове в задника и айде марш оттука! Балъков каза, че били изморени. От какво, от челни стойки ли? Какво са правили, та са изморени при днешните средства за възстановяване", добави още той.

"Аз съм учил четвъртите в света. Още навремето им казах, че футболисти ще станат, но треньори - не. Само Емил Костадинов ме послуша и сега ми се хвали колко е добре”, каза още Жеков.

Междувременно президентът на Славия Венци Стефанов също изказа остра позиция по отношение на националите, наричайки ги "мишки" (подробности четете тук).

Още по темата

Please select answer!