Парагвай ще ни тормози днес с футбол, вдъхновен от Барселона

Парагвай ще използва контролата с България днес, за да утвърди игровия си стил, с който възнамерява да търси добри резултати в квалификациите за Световното първенство в Катар, което предстои през 2022 година. Мачът е на стадион "Васил Левски" в 19,00 часа днес. Можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Според парагвайския hoy.com, стилът, който селекционерът Едуардо Берицо налага в южноамериканския тим, е вдъхновен от каталунския гранд Барселона. Става дума за стил, включващ умело задържане на владението и бързо движение на топката.

Чудесна новина: И Илиев, и Десподов са готови за игра срещу Парагвай

Чудесна новина за националния отбор съобщи селекционерът Георги Дерменджиев. Според него, двамата важни футболисти на тима, които се очакваше да ...

Берицо ще заложи днес на някои от футболистите, които представляват гръбнака на Парагвай под негово ръководство като вратаря Роберто Фернандес, полузащитникът Мигел Алмирон и крилото Дерлис Родригес. Вижте в този материал какво любопитно решение по титулярния състав се очаква  да вземе колегата му Георги Дерменджиев. 

Още по темата

Please select answer!