Отстраненият Йосков се извини и разкри какво точно е направил


Отстраненият Йосков се извини и разкри какво точно е направил

2130 0

Отстраненият нападател от националния отбор на България до 19 години Валентин Йосков се извини на селекционера Ангел Стойков и обясни с какво е предизвикал решението на наставника.

Гой направи специално обръщение чрез официалния сайт на ПФК „Черно море:

„Извинявам се на селекционера на националния отбор до 19 г. Ангел Стойков, че съм провокирал такава реакция от негова страна.

След края на мача с Беларус си разреших да попитам, каква е причината да разчита по- малко на мен, при положение, че досега съм изпълнявал стриктно всички негови указания и винаги дори и със здравословни проблеми, съм играл с националната фланелка“.

Ръководството на клуба също написа изявление по темата.

“ПФК „Черно морезаявява , че винаги досега се е съобразявало с всички национални гарнитури и всички повикани състезатели на клуба са се явявали навреме за лагер сборове и ще продължат да го правят и в бъдеще.

Своята позиция заяви и старши треньора на моряците Георги Иванов, който определи Йосков като възпитано и културно момче и изрази недоволство, че случилото се е станало достойние на медиите.

„Изненадан съм от тази непирятна ситуация между Ангел Стойков и Валентин Йосков, тъй като познавам футболиста като културно и възпитано момче. Не одобрявам реакцията на Йосков да търси обяснение от треньора.

Въпреки това не смятам, че разговорът им като мъже, на четири очи, е трябвало да стане достояние на медиите. Необходимо ли е по такъв начин да се съсипе кариерата на един от най-талантливите юноши в тази възраст ?“

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички