Отбор от Англия с интерес към Божидар Чорбаджийски


Отбор от Англия с интерес към Божидар Чорбаджийски
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

5384 0

Мидълзбро проявява сериозен интерес към българския национал Божидар Чорбаджийски. Малко след преминаването си в румънския гранд ФКСБ, защитникът може да се озове в нов отбор, твърди "Telekomsport". Припомняме, че и преди се е появявала информация за интерес от страна на английския тим.

Божидар Чорбаджийски беше даден под наем от отбора на ЦСКА за 50 хиляди евро с опция за откупуване, възлизаща на 450 хиляди евро. От румънското издание твърдят, че след слабия старт на защитника, собственикът Джиджи Бекали най-вероятно няма да се възползва от нея. В материала е описан и скокът на цената на българския национал според "Transfermarkt". В дебюта си за червените той е струвал скромните 100 хиляди евро, но сега, 3 години по-късно, струва 1,3 милиона евро.

Отборът на Мидълзбро се бори за своята промоция от Чемпиъншип, но се намира в криза, като от началото на сезона има 6 точки от първите 6 двубоя. Мениджърът Джонатан Уудгейт прави всичко възможно да подсили отбора и за това се е насочил към българския национал. Междувременно стана ясно кой съдия ще свири двубоя между Англия и България(повече по темата прочетете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички