От БФС посочиха кои клубове трябва да внимават за лиценз


От БФС посочиха кои клубове трябва да внимават за лиценз
Снимка: БГНЕС

858 0

БФС подлага три отбора от Първа професионална лига на по-стриктен мониторинг, но към момента няма сериозни притеснения за лиценза на нито един клуб от елита.

Това обяви президентът на централата Борислав Михайлов след първото заседание на изпълнителния комитет за 2017 г. Шефовете на футбола разгледаха одиторския доклад по показателите задължения към клубове и задължения към персонал и НАП.

“Резултатите от одиторската фирма са сравнително добри. За “Монтана”, “Локомотив” (Горна Оряховица) и “Ботев” (Пловдив) се препоръчва следващият одит да се прави на 3 месеца, а не на 6 месеца. Но това не означава, че има сериозен проблем.

Просто одитите трябва да са по-начесто, за да се подпомагат клубовете в осчетоводяването. Данни за други отбори и за нещо особено опасно няма”, заяви Михайлов.

Беше приет проектобюджетът за 2017 г. Приходите ще са малко над 11 млн. лв. Има ръст от 380 хил. лв. заради подписаните договори с “Еврофутбол” и VIVACOM./24 часа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички