Още един титуляр отпадна малко преди двубоя с Кипър


Още един титуляр отпадна малко преди двубоя с Кипър

1033 0

Националният ни отбор по футбол понесе още един тежък удар малко преди срещата с Кипър. Бранителят Петър Занев е получил травма и е отпаднал от групата. 

Това е третата тежка загуба за Петър Хубчев, след като стана ясно, че няма да може да разчита на Кирил Десподов и Пламен Илиев. Занев бе спряган и за титуляр, но плановете на националния селекционер са претърпели промяна за пореден път. 

Възпитаниците на Петър Хубчев имат и домакинство на Словения през идната седмица и ще търсят победа и там, като ще чакат и евентуална издънка от Норвегия, за да си гарантират първото място в групата.

Целта пред "лъвовете" е промоция за по-горната Лига "В" и в същото време осигуряване на още една възможност за тима да се класира на Евро 2020. За целта са нужни две победи през този месец. В предишния си мач срещу Кипър националите победиха трудно с 2:1. Няколко дни по-късно обаче паднаха от Норвегия в Осло и така се изравнихме по точки със скандинавците.

Двубоят с Кипър може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички