О, чудо! Националите не избухват на чалга след победата, а на...


О, чудо! Националите не избухват на чалга след победата, а на...
Снимка: БГНЕС

1909 0

Вратарят на националния отбор по футбол Владислав Стоянов купонясва в компанията на Гери Никол!

Играчът отпразнува победата на Беларус с 1:0 с парти в столичната дискотека "Плаза", където в неделя вечерта участие имаше хитовата изпълнителка.

Стоянов не се посвени да се появи в нощното заведение на фолкпевеца Константин, облечен със зелен анцуг с емблемата на Българския футболен съюз, и веднага прикова към себе си погледите на посетителите. Гостите на хитовата дискотека използваха момента да се пошегуват, че Владо е дошъл в дискотеката директно от стадиона и затова е със спортно облекло.

Гери Никол за пореден път наелектризира атмосферата и вдигна ръцете и настроението на присъстващите. Любимата изпълнителка на тийнейджърите отново беше заложила на секси и предизвикателна визия и не пропусна да привлече вниманието към поведението и визията си. Логично, поздравите за Владо Стоянов и компанията му валяха един след друг, но вратарят наистина имаше повод да празнува - срещу Беларус той запази мрежата си суха, което не му се беше случвало през последните мачове. По време на двубоя стражът на "Лудогорец" блесна с няколко отлични намеси, които помогнаха за победата на националния ни отбор, oтбелязва bgdnes.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички