Николай Михайлов: Искам 6 точки в двата мача

Националът Николай Михайлов заяви, че на лагера на тима, заедно с новия селекционер Красимир Балъков, са свършили доста работа и са тренирали нови неща. Вратарят изрази надежда тимът ни да спечели 6 точки в гостуването на Чехия и домакинството на Косово в предстоящите квалификации за Евро 2020.

"Мисля, че свършихме доста работа. Иска ми се в петък да излезем и да играем добър футбол, с новите неща, които тренирахме през седмицата. Дано успеем да изиграем един добър мач и да постигнем добър резултат. Със сигурност ни е необходимо повече време, наистина доста неща пробвахме, надявам се повечето да успеем да ги приложим", заяви той на заминаване за Чехия.

Васил Божиков: Не знам какво трябва да променим, не сме загубили все още

Централният защитник на националния отбор по футбол Васил Божиков даде мнението си в началото на лагера на "лъвовете" преди европейските квалифик...

"Трябва да излезем и да отговорим на агресията, тежък мач ни очаква, както всеки един в групата. Искам и от двата мача да вземем максимален брой точки", допълни Михайлов. А какви са очакванията на селекционера вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!