Ники Михайлов: Не мога да си обясня защо нямахме положения


Ники Михайлов: Не мога да си обясня защо нямахме положения
Снимка: Иван Йочев

1827 0

Вратарят на националния отбор на България Николай Михайлов заяви, че са не изпълнили това, което са тренирали в послените 10 дни. Възпитаниците на Петър Хубчев загубиха като гост с 2:1 от Беларус.

"Не играхме на нивото, което очаквахме. Нямахме чисти голови положения, те имаха 2-3. Дузпа, която не успях да спася. Не беше нашата вечер във всяко едно отношение. Не изпълнихме това, което тренирахме последните 10 дни. И шансът беше срещу нас както пред нашата, така и пред тяхната врата", посочи вратарят.

"Психическа бариера няма. Винаги, когато играем под напрежение и сме близо до това да направим нещо или сме в добра позиция, през последните 7-8 години, никога не успяваме. Направихме добър мач с Холандия. В следващия момент играеш с Беларус, който е абсолютно непретенциозен отбор. Само с дълги топки и с един здрав човек в нападение… Това го тренираме 10 дни и пак не успяхме да се противопоставим.”

"Отбелязаха ни два гола, можеха още един-два. Ние вкарахме в 90-ата минута, когато вече мачът беше свършил. Трябваше да реагираме много по-рано, но просто нямахме ситуации. Твърдо заявявам, че шансът не беше на наша страна".

"Не мога да си обясня защо нямахме положения. Срещу Холандия, която има далеч по-класен отбор, по-стойностен, с по-добри футболисти – видяхте колко положения имахме и ги пресирахме. Днес нито пресата ни се получи, нито при статични положения. Тренирахме 10 дни, но така ни отбелязаха първия гол, въпреки че го знаехме това нещо… не се получи", допълни още Михайлов.

"Второто полувреме се отворихме доста. Те направиха една контраатака. Момчето би някакъв много странен удар, който не знам и той какво искаше да направи. Удари се в сглобката и влезе. От първата до последната минута шансът не беше на наша страна”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички