Лъчо Танев: Расисткият скандал на България - Англия беше инсцениран


Лъчо Танев: Расисткият скандал на България - Англия беше инсцениран

4073 0

Футболният агент Лъчезар Танев изрази мнение, че расисткият скандал по време на мача България – Англия е инсцениран и поръчков. Той допълни, че този, който е предизвикал скандала, е действал срещу националните интереси на България.

"За мен скандалът с расисткото поведение беше инсцениран и бе поръчка. Не съм следовател - кой, защо и какво, но явно беше предвидена акция. Оттук-нататък ние трябва да си правим изводите, че някой е в състояние срещу националните интереси да създава такова напрежение", сподели Танев пред Канал 3.

Футболният агент приветства решението на Борислав Михайлов да подаде оставка като президент на БФС след скандала. "Това е една постъпка, която му прави чест. Не е лесно да се вземе такова решение", коментира бившият футболист на ЦСКА.

Футболният агент също така сподели дали според него ЦСКА и Левски да се преборят за титлата с 8-кратния шампион Лудогорец. "Този сезон трудно ЦСКА и Левски могат да се борят за титлата. До известна степен Левски може, а ЦСКА изостана много. В Левски със сигурност се вижда промяна в начина на игра, играчите са сериозни по време на мачовете и тактическата им дисциплина, но и при тях трябва да има развитие в качеството. На този етап ръководството и треньора правят необходимото. В ЦСКА съставът не е лош, но мисля, че имаха проблеми в месеците с окомплектоването и да имат точните играчи на точното място".

А кои са избраниците на Георги Дерменджиев за дебюта му начело на националния отбор - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички