Лечков отписа шансовете на България за класиране на Мондиала


Лечков отписа шансовете на България за класиране на Мондиала

1177 0

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков отсече, че въпреки успеха над Беларус с 1:0 в мача квалификация за Мондиал 2018, нямаме шанс за класиране на Мондиал 2018.

„Не виждам смисъл да коментираме класирания и къде ще завършим в тази група. Мисля, че трябва да сме реалисти. Гледаме към евроквалификациите през 2018-а. Пак ви казвам, най-важни са клубовете и да имаме силно първенство“, добави Лечков.

„Важно е, че спечелихме 3-те точки. Като игра има какво да се желае. Бих казал, че се даде шанс на всички хора, които играят в момента и се открояват в своите отбори. Даде се шанс да Ради Кирилов, Преслав Йорданов. Ние не се месим в реденето на състава. Добре, че юношите до 19 години бият Дания, бият Португалия. Мисля, че трябва да се надгражда в тази насока“, започна Лечков.

„Нека да оставим без напрежение играчите и да показват най-доброто от себе си. В една група сме с може би най-силния отбор в света Франция. както и с Швеция, Холандия. Нека сме честни, нямаме шансове за класиране“.

„Бих поздравил Спас Делев. Това за мен е желание. Аз се радвам за всеки, без значение от името му. На мен лично много ми хареса желанието му. Хората ще ги върнат резултатите по трибуните. 60 на колко процента е владението за топката в полза на Беларус“, отбеляза един от героите от САЩ 94.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички